Bruin landboubehuising in die intensiewe landbougebied - Visser, Gerhard (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. in Stads- en Streeksbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.