Christus die Seun van God : die implikasies daarvan vir die Christelike gemeentes volgens Matteus 13:53 - 20:34 - Van Zijl, Cornelius, 1952- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.