Demineralisasie van menslike tandglasuur deur verskeie sagte dranke en vrugtesoorte in vitro - Senekal, Petrus Johannes Christiaan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. in Tand. Wet.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.