Depressie en negatiewe selfbeeldontwikkeling : 'n psigopastorale ondersoek na die verband tussen depressie en negatiewe selfbeeld by die adolessent - Bruwer, Jurie Strydom (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1988.