Diagram na parallele simulasie kode met toepassing op beheerstelsels - Nieuwoudt, J. H. M.(Jan Hendrik Marthinus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.