Didaktiese riglyne vir die hantering van ko-kurrikulere aktiwiteite in sekondere skole in die RSA - Brink, P. J. L.(Philippus Jacobus Lodewicus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.