Die amp van die ouderling : 'n historiese, kerkregtelike en skriftuurlike ondersoek - Van Jaarsveld, Anton,1964- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.