Die andragogiese verhouding tussen skoolhoof en superintendent van onderwys (onderrigleiding) : 'n studie van bepaalde aspekte - Kotze, P. F.(Petrus Francois) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.