Die bedieningstrukture van Dr. A. Murray en Ds. J.R. Albertijn te Wellington 1891-1906 - Van der Merwe, G.(Gerhardus),1964- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.