Die begeleiding van die finalejaarkatkisant tot belydenisaflegging en volwasse lidmaatskap - Cronje, Christian Andries,1957- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.