Die beginsels van taalverwerwing as teoretiese basis vir die onderrig van Xhosa in die primere skool - Basson, Hendrik Nicolaas (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.