Die behoeftes, prestasiemotivering en persoonlikheidseienskappe van die kind as kompetisieswemmer - Bloem, Renette (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.