Die Belhar-Belydenis van die Nederduitse Gereformeerde Sendingkerk : konteks, inhoud en implikasies - Kotze, Hendrik Roos,1957- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.