Die bemarking van Sasol se biblioteek- en inligtingsdienste aan sy werknemers - Van Rensburg, Martha Lita (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Bibl.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.