Die bemarking van toerismebestemmings, met spesifieke verwysing na die rol en aktiwiteite van plaaslike toerismebevorderingsorganisasies - Welgemoed, A. J.(Andries Jakobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.