Die beoefening van ensemble-spel aan Kaaplandse Provinsiale hoerskole : 'n verkennende ondersoek - Rosenstrauch, Martha J. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MMus)--Stellenbosch University, 1988.