Die bepaling van die konfigurasie van gesuspendeerde onderwater pype met diskrete modellering - Oosthuysen, E. E.(Elsabe Emmarentia) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.