Die betekenis van die belydenisskrifte, met spesifieke verwysing na die Heidelbergse Kategismus, vir die pastorale bediening - Olivier, Andre Ignatius,1962- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.