Die didaktiese waarde van veldwerk, met spesiale verwysing na opvoedkundige toere vir senior sekondere leerlinge - De Jager, G. J. C.(Gabriel Jacobus Cornelis) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.