Die drie simfoniee van Sergei Rachmaninoff : 'n analise van strukturele aspekte - Janse van Rensburg, Rensche Jacoba (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.Mus.) -- Stellenbosch University, 1988.