Die effektiwiteit van kommersieel beskikbare toestelle vir die vermindering van lugdinamiese sleepkrag van swaar vragmotors - Du Buisson, Josias Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.