Die faktor van selfbeheersing binne seksualiteit in die hantering van 'n voorhuwelikse situasie - Van Rooyen, Johan,1964- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.