Die finansiering van landbouproduksie in die kleinboersektor van Suid-Afrika - Coetzee, G. K.(Gerhardus Koch) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.