Die funksie en betekenis van vroulike metafore vir die stad, land en volk van Jahwe in die boeke Jesaja, Jeremia en Esegiel - De Beer, Rudolf Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1988.