Die funksionering van die superintendent van onderwys as onderrigleier : 'n kritiese evaluering 1983-1988 - Swanepoel, G. J.(Gert Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.