Die gebruik van onderwysmedia in bybelverwante vakke met besondere verwysing na die mediering van abstrakte begrip - Louw, L. P.(Lambertus Philippus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.