Die gebruik van tegnesium-99m-DTPA in die diagnose van tuberkuleuse meningitis - Von Wenzel, Karin Sylvia (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc.(Geneeskundige Wetenskappe)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.