Die geloofsversorging van die fisies-gestremde kind gedurende die hoerskoolfase - Vermeulen, H. J.(Hendrik Johannes),1964- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.