Die geskiedenis van die NG Gemeente Vredenburg, 1902-1952 - Laubscher, H. D. J.(Hugo Daniel Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.