Die geskiedenis van die Suid-Afrikaanse Sportfederasie (1951-1982) - Potgieter, Johannes Josephus Jubelius (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. in Menslike Bewegingskunde) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.