Die heilsbemiddelende funksie van die gereformeerde liturgie, met spesifieke verwysing na die liturgie van die NG Kerk - O'Connell, J.(Johan),1955- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.