Die hidrouliese eienskappe van 'n sykanaaloorloop met 'n deflekteertrap - Van Wyk, D. I.(Dawid Izak) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.