Die identifikasie van die vlugtige komponente in die preorbitale klierafskeiding van die rooiduiker, Cephalophus natalensis - Stander, Jonine (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.