Die implementering van 'n robot-gesentreerde werksel - Du Plessis, J. de K.(Jakobus de Klerk) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.