Die Industriele Toetsbattery as voorspeller van opleidingspotensiaal - Cilliers, Andre Wynand (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.