Die integrasie van bewaring in die Suid-Afrikaanse ontwikkelingsbeleid - Alberts, Theresa Louise (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. In Stads- en Streeksbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.