Die invloed van die bynierskorshormone op borselgrensvertering en glukose-absorpsie in die dunderm van die laboratorium rot - Strassberger, F. G. W.(Frederick George Willy) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.