Die invloed van diere op die populasiebiologie van die Clanwilliam seder (Widdringtonia cedarbergensis Marsh), met spesiale verwysing na die rol van kleinsoogdiere - Botha, Stefanus Andries (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc. in Bosbou) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.