Die invloed van die sondebokmotief op konflikhantering in die huwelik - Bosch, Anthonie C.(Anthonie Christoffel),1962- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.