Die invloed van Marxistiese en neo-Marxistiese denke op Latyns-Amerikaanse bevrydingsteologie : met spesifieke verwysing na die werke van Leonardo Boff, Friere [i.e. Freire], Gutierrez, Miranda en Sobrino - Carstens, Petrus-Johan,1961- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.