Die invloed van ringelering by pitverharding op vegetatiewe en reproduktiewe groei en koolhidraatallokasie van Prunus Persica cv. Culemborg - De Villiers, Hannelie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.