Die invloed van sekere makro- en mikromineraletekorte op reproduksie en sekere aspekte van produksie by skape - Van Niekerk, Francois Erik (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph.D. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.