Die invloed van wynbereidingspraktyke en fenoliese verbindings op die bitterheid van wit tafelwyne - Ellis, Loftie Petrus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.