Die kapelaansdiens : 'n beskrywende studie van die kapelaansbediening te 2 veldgenieregiment, Bethlehem - Nieuwoudt, Johannes Albertus Frederik (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1988.