Die katolisiteit van die kerk as gawe en opdrag : 'n histories en dogmatiese inleiding - Kellermann, G. P.(Georg Petrus),1960- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.