Die kerkorrelis : die amp en rol van die Christelike kerkorrelis as komponis van die gemeenskap en musikale pastor - Bronkhorst, Rudolph Martinus,1957- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.