Die kerk-staat verhouding in Suid-Afrika in die twintigste eeu tot en met die einde van die bewind van Dr. H.F. Verwoerd : met besondere verwysing na die Church of the Province of South Africa - Elstadt, Frederick,1964- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.