Die kinetika en in vivo distribusie van indium-111 gemerkte bloedplaatjies in ongekompliseerde plasmodium falciparum malaria infeksie - Louw, Nicola W (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc.(Geneeskundige Wetenskappe)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.