Die milieu as middel in die opvoeding van die kind, met besondere verwysing na arbeid en vrye tyd - Joubert, Pieter Andreas (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.