Die moontlikhede van politieke opvoeding van sekondere leerlinge binne die skool se jeugweerbaarheidsprogram - Oosthuizen, J. M.(Johanna Magdalena) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.